LET’S SHOW / INKOOPRESERVERINGSMODULE

INKOOPRESERVERINGSMODULE

vOORDELIG, DUURZAAM EN EFFICIëNT INKOPEN

Duurzaamheid kan op verschillende manieren ingevuld worden. Verspilling van voorraadoverschotten is een bekend probleem. Door de inzet van een inkoopreserveringsmodule kan je gezamenlijk inkopen en van te voren exact bestellen wat je nodig hebt, zodat je niet onnodig veel op de plank laat liggen.

Inkoopreserveringsmodule

Naast de inzet van de B(rand)-Store beschikken wij over een inkoopreserveringsmodule. Met deze module wordt iedere geïnteresseerde uitgenodigd om collectief in te kopen. De spelregels kunnen per keer bepaald worden. Iedere bevoegde collega kan zich inschrijven en zijn order reserveren. Als de minimale en/of beoogde oplage of de deadline qua datum is bereikt wordt iedereen geïnformeerd of de order wel of niet geproduceerd gaat worden. Deze duurzame oplossing is voordelig door de oplagen te bundelen. Het is ook efficiënt doordat het exacte aantal artikelen besteld wordt tegen de beste prijscondities, waardoor onnodige voorraden vermeden worden.

De module wordt in je eigen huisstijl opgeleverd en deze is ingesteld dat je automatisch e-mailberichten krijgt omtrent de status van de komende productie en je op verschillende momenten de mogelijkheid krijgt om te bestellen, mits je geautoriseerd bent. Het fulfilment en de distributie wordt conform de instructie van de individuele bestellers uitgeleverd. Deze module kan apart of als onderdeel van de B(rand)-Store ingezet worden.

Laat je verder inspireren

  • DE KUNST VAN HET ONTVANGEN

    Het geven en ontvangen van een cadeau kan een krachtig en emotioneel moment zijn…

  • DE KRACHT VAN EEN GOED CONCEPT

    Unieke geschenken bestaan niet, maar…

  • GAME OVER!

    Een krachtig instrument om de aandacht te trekken en te behouden is gamification en AR.