LET’S SHOW / DE KRACHT VAN EEN GOED CONCEPT

de kRACHT VAN EEN GOED CONCEPT

UNIEKE GESCHENKEN

Iedereen zoekt naar het ultieme unieke geschenk. Spoiler: unieke geschenken bestaan niet. Maar… met een goed concept maak je elk geschenk uniek! 

Geef een geweldig gevoel
Stel je eens voor, een sweater van duurzame kwaliteit is op zichzelf al een mooi cadeau, zij het niet erg origineel. Maar wat als je deze sweater persoonlijk maakt en de drager een fantastisch gevoel geeft? Dan wordt het wél een uniek geschenk! Met dit idee in gedachten hebben we het concept rondom het sweatercadeau ontwikkeld.

Hoe?
Door de sweater te personaliseren, de designs van de print, de communicatie op de kaartjes en de feestelijke verpakking. Het resultaat is een compleet en persoonlijk cadeau waarbij over elk detail is nagedacht.

Prints met een positieve boodschap

In de hals staat de voornaam van de drager met de boodschap dat wanneer hij of zij goed voor de sweater zorgt, de sweater op zijn beurt je warm zal houden. Op de borst staat een geborduurde wereldbol met een glimlachende smiley en de tekst ‘sustainable happymaker’. Wanneer je een bijdrage levert aan een groenere wereld, maakt dat je blij, en dat mag gezien worden! De drager van de sweater mag ook gezien worden, daarom staat er op de mouw dat hij of zij er fantastisch uitziet in deze sweater. Dat geeft toch een geweldig gevoel!

Laat je verder inspireren

  • AANSPREKEN MET EMOTIE

    Hoe storytelling op social media impact creëert & verbind…

  • DE KUNST VAN HET ONTVANGEN

    Het geven en ontvangen van een cadeau kan een krachtig en emotioneel moment zijn…

  • DE KRACHT VAN EEN GOED CONCEPT

    Unieke geschenken bestaan niet, maar…

De nadruk op duurzaamheid

Op het bijgevoegde kaartje hebben we op ludieke wijze beschreven waarom de sweater van duurzame kwaliteit is en welke voordelen dat met zich meebrengt.

Prachtig verpakt

De doos is versierd met een strik van bedrukt satijnlint en er zit een kaartje bij waarop je een persoonlijke boodschap kunt schrijven. Dit maakt het cadeau helemaal compleet!

Het geschenk werd zo goed ontvangen dat velen een extra sweater besteld hebben. Dit is het bewijs van de kracht van een goed concept!