DIENSTEN /

Wil je meer weten wat alle stations inhouden download dan hieronder onze travel guide.

  STRATEGIE

  Om te kunnen vertrekken is een strategisch plan essentieel. Wij kunnen hierbij adviseren, meedenken of door middel van strategische sessies een op maat gemaakt plan ontwikkelen. Loyaliteit vang je niet door blind te hengelen. Samen kijken we naar het gehele speelveld: de concurrentie, de doelstellingen die behaald moeten worden en voor wie je dat doet: de doelgroep.

  CONCEPT

  Een idee leeft pas echt als het gedragen wordt door een sterk concept in zowel beeld als tekst. Zie het als een kapstok, waar je alles aan op kunt hangen met een toegevoegde waarde die mensen inspireert. Ons communicatieconcept trechtert de unique selling points en de emotional selling points van een positionering, visie en missie en wij zetten deze om in een onderscheidend verhaal: jouw verhaal. Eén die je doelgroep raakt, en loyale volgers en fans creëert. En dit kunnen we zowel binnen een digitale als fysieke omgeving vertalen naar een (loyaliteits) campagne.

  TOOLS

  Wij weten exact welke middelen het beste aansluiten bij jouw reis. Wij ontwikkelen custom made producten die jouw merk ondersteunen en zorgen voor dat onderscheidende vermogen. Daarnaast vertalen wij jouw campagne naar een uniek loyaliteits- en/of spaarprogramma met alle tools die we daarvoor nodig hebben. En als je wilt dat het er ook nog lekker uit ziet, dan zorgen wij ook voor een strak design. Kortom: we create loyalty!