LET’S SHOW / B-STORE: (WEB)BESTELOPLOSSING VOOR UW BEDRIJF

B-STORE: (WEB)BESTELOPLOSSING VOOR UW BEDRIJF

Controle over uw branded artikelen en promoties

Geen onnodige voorraden en altijd inzicht in uw POS, drukwerk, bedrijfskleding en/of promotionele artikelen.

Wat is een B-store?

Met de B(rand)-store kunnen (geautoriseerde) bestellers kiezen uit een assortiment dat op voorraad is en/of artikelen bestellen die nog geproduceerd gaan worden. U bepaalt zelf in hoeverre de B-store ingezet wordt. Wilt u een voorraad aanleggen, het fulfilment en distributie outsourcen, duurzaam opereren door na inventarisatie een productie te starten, B2B en/of B2C inzetten. De B-store is een veelzijdige SAAS oplossing die draait op ons eigen iLoyalty software. Het platform beschikt over een duidelijk dashboard om de statussen te volgen en het wordt in jouw huisstijl uitgevoerd. Door de iLoyalty software kunnen combinaties gemaakt worden met bijvoorbeeld puntenspaarprogramma’s.

Wil je meer weten over de B-store. Mail info@loyaltymakers.com of bel ons via 020 214 3300 en we helpen je graag om de B-store in te richten op jouw wensen.

Laat je verder inspireren

  • L-STORE

    Wil jij meer betrokkenheid creëren onder medewerkers en/of klanten?

  • MAAK GEBRUIK VAN WKR

    Pak de verruiming van WKR voordeel dit jaar nog. Vanaf 1 januari veranderen de regels om jouw medewerkers…

  • ARJAN KOK

    Als wij zeggen dat we persoonlijk zijn, dan zijn we dat ook. In dit interview geeft Arjan Kok zich letterlijk bloot en vertelt je alles over o.a. loyaliteit en wat dat voor klant betekent…