LET’S SHOW / ECOVADIS ZILVER CERTIFICAAT

EcoVadis Zilver certificaat

Heeft Loyalty Makers behaald

“Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat centraal binnen onze organisatie en sluit aan bij de wereldwijde uitdaging om onze planeet goed achter te laten voor volgende generaties. In al onze handelingen moet de milieudruk worden beperkt en op sociaal gebied moet de ongelijkheid teruggedrongen worden. Loyalty Makers draagt hier zelf aan bij en onze klanten en leveranciers worden actief betrokken en geadviseerd om gezamenlijk een positieve maatschappelijke impact te realiseren.”

EcoVadis beoordeelt wereldwijd de duurzaamheids- en sociale activiteiten van meer dan 90.000 bedrijven. De evaluatie vindt plaatst door het duurzaamheids- en MVO-beleid in de bedrijfs- en managementsystemen te beoordelen op basis van 21 criteria uit vier vakgebieden: milieu, sociale zaken, ethiek en duurzaam inkopen. In het najaar van 2021 heeft Loyalty Makers het beoordelingstraject doorlopen en op basis van onze score zijn wij bekroond met het Zilveren certificaat.

De zilveren beoordeling betekent dat Loyalty Makers behoort tot de top 25% van bedrijven (wereldwijd) die een EcoVadis certificaat hebben behaald. Een resultaat waar wij natuurlijk enorm trots op zijn!

Onze doelstellingen voor 2022 zijn te vinden op de website onder: CRS Report

Laat je verder inspireren

  • L-STORE

    Wil jij meer betrokkenheid creëren onder medewerkers en/of klanten?

  • MAAK GEBRUIK VAN WKR

    Pak de verruiming van WKR voordeel dit jaar nog. Vanaf 1 januari veranderen de regels om jouw medewerkers…

  • ARJAN KOK

    Als wij zeggen dat we persoonlijk zijn, dan zijn we dat ook. In dit interview geeft Arjan Kok zich letterlijk bloot en vertelt je alles over o.a. loyaliteit en wat dat voor klant betekent…