LET’S SHOW / LOYALITEIT LOONT MET JE EIGEN PUNTENSPAARPROGRAMMA

LOYALITEIT LOONT MET JE EIGEN PUNTENSPAARPROGRAMMA

L-STORE

Wil jij meer betrokkenheid creëren onder medewerkers en/of klanten? Laat ze sparen voor unieke belevenissen, waardevolle privileges en A-merk producten waar ze blij van worden. Onze L-store is het spaarprogramma die jou hierbij kan helpen.

De L-store

Onze L-Store is jouw Loyalty Store. Een spaarprogramma dat jou helpt om je doelstellingen te behalen, je verrijkt met waardevolle (verkoop)data en bouwt aan duidelijke klantprofielen.

Geef je doel aan, zoals meer omzet of meer betrokkenheid van medewerkers, consumenten en/of klanten, en wij richten voor u de L-Store in en stemmen met jou de juiste communicatie af om de doelstellingen te realiseren.

Met onze jarenlange ervaring in loyalty en incentive marketing is dit SAAS platform ontwikkelt. Met deze iLoyalty software heeft u een  webbased loyaliteitsoplossing voor de juiste inzet van uw loyaliteitsprogramma. Je kunt zelf het assortiment erin plaatsen of wij verzorgen het assortiment en het fulfilment. De deelnemers kunnen sparen voor A-merkartikelen, digitale of fysieke vouchers, belevenissen of andere waardevolle privileges die wel of niet gekoppeld zijn aan een thema. Samen stemmen we de communicatie af, zodat de doelgroep op een juiste manier getriggerd wordt met een bijpassende beloning om te zorgen dat de organisatiedoelstellingen worden gerealiseerd.

Geef zelf aan wat je wilt bereiken en wij zorgen voor een passende oplossing, die kort- of langlopend kunnen zijn. Wil je meer informatie over een oplossing op maat? Of wil je een demonstratie? Mail ons of bel met een van onze experts via +31 20 214 3300

Laat je verder inspireren

  • DE KUNST VAN HET ONTVANGEN

    Het geven en ontvangen van een cadeau kan een krachtig en emotioneel moment zijn…

  • DE KRACHT VAN EEN GOED CONCEPT

    Unieke geschenken bestaan niet, maar…

  • GAME OVER!

    Een krachtig instrument om de aandacht te trekken en te behouden is gamification en AR.