Let’s show / Groen om goed te doen

Groen om goed te doen

KENNISARTIKEL door Patrick Wessels

Ga je voor groei, gezondheid of een duurzaam alternatief? Of voor allemaal tegelijk? Gebruik groen om goed te doen. Als sterke kleur die rust uitstraalt en eigenlijk alleen maar positieve associaties kent. Een no-brainer voor steeds meer organisaties, die zelfs een van de grootste hamburgerketens bewoog om af te stappen van het rood en geel. Naar voornamelijk groen met rustgevende houttinten en lichte kleuren.

Groen maakt gelukkig, dankzij de sterke associatie met ons welzijn. Om een versnelling terug te schakelen en de deur voor het geluk open te zetten. In een groene omgeving en zakelijk om een goede keuze te maken. Groen doet goed, en zo hebben ook de andere kleuren hun rol binnen jouw merk, imago en (bedrijfs)profiel. Ontdek de psychologie van een kleur die prikkelt of juist kalmeert. Als kans om te bouwen aan meer loyaliteit en een betere merkbeleving, met gebruik van de juiste kleur.

Kennisartikel – augustus 2020

Laat je verder inspireren

  • L-STORE

    Wil jij meer betrokkenheid creëren onder medewerkers en/of klanten?

  • MAAK GEBRUIK VAN WKR

    Pak de verruiming van WKR voordeel dit jaar nog. Vanaf 1 januari veranderen de regels om jouw medewerkers…

  • ARJAN KOK

    Als wij zeggen dat we persoonlijk zijn, dan zijn we dat ook. In dit interview geeft Arjan Kok zich letterlijk bloot en vertelt je alles over o.a. loyaliteit en wat dat voor klant betekent…