LET’S SHOW / EXTRA EINDEJAARSVOORDEEL

EXTRA eindejaarsvoordeel

MAAK GEBRUIK VAN WKR

Pak de verruiming van WKR voordeel dit jaar nog. Vanaf 1 januari veranderen de regels om jouw medewerkers extra fiscaalvriendelijk te waarderen. Kortom, investeer in waardering voor je medewerker met een eindejaarsgeschenk, motivatiepakket of een personeelsvoordeelprogramma.

De werkkosten regeling is dit jaar verruimd van 1,7% naar 3,0%, wat betekend dat je meer belastingvrij aan jou medewerkers kunt geven. Wil jij hier slim gebruik van maken? Wij helpen jou daarbij!

Motiveer je collega met een eindejaarsgeschenk of relatiegeschenk
Denk aan een leuk eindejaarsgeschenk, motivatie- of themapakket. Afgelopen jaar werd er veel flexibiliteit van medewerkers verwacht. Daarom is het juist nu zo belangrijk om extra waardering te schenken aan jouw medewerkers.

Naast een relatiegeschenk zijn er ook nog andere invullingen mogelijk om het WKR budget optimaal te benutten.

Zet bijvoorbeeld een S-store in.
Onze S-Store is jouw staff store. Een online spaarprogramma speciaal voor jouw medewerkers, waar ze unieke belevenissen en producten kunnen kopen met budget dat ze opbouwen tijdens overuren, door flexibele diensten, het aanbrengen van een nieuwe collega of met hun 13e maand. Jouw medewerkers de mooiste extra’s aanbieden of zelfs profiteren van het maximale WKR-voordeel? Word in één klap de leukste werkgever.
Meer willen weten over de S-store? Neem snel een kijkje op www.s-store.nl

Loyalty Makers denkt graag mee in een mooi geschenk of concept dat energie geeft voor 2022 en wat waardering uitstraalt. Kijk hier voor nog extra inspiratie: Cases
Meer weten? Neem dan contact met ons op: 020 214 33 00 of info@loyaltymakers.com

Laat je verder inspireren

  • AANSPREKEN MET EMOTIE

    Hoe storytelling op social media impact creëert & verbind…

  • DE KUNST VAN HET ONTVANGEN

    Het geven en ontvangen van een cadeau kan een krachtig en emotioneel moment zijn…

  • DE KRACHT VAN EEN GOED CONCEPT

    Unieke geschenken bestaan niet, maar…