Let’s show / ARJAN KOk

ARJAN KOK

interview

Waarom zouden mensen met Loyalty Makers moeten werken?
Wij zijn inspirerend en verrassend als het gaat om loyaliteitsoplossingen. Professioneel, maar altijd persoonlijk. Daardoor kennen we jou en je merk of product. Komen we je tegen op het strand, dan hebben we het ook gezellig. Mensen en contact dat zit in ons DNA. Een aantal van onze huidige klanten kent ons alleen van het leveren van promotionele artikelen. Maar… wij kunnen en doen meer dan dat. We kunnen je al veel eerder adviseren in het traject, waarbij we meedenken in de marketingcommunicatie-strategie. Zo kunnen we veel effectiever inzetten op de doelstellingen van jouw bedrijf.

Wat ben jij voor Loyalty Makers?
Ik probeer de bindende factor te zijn – binnen en buiten LM. Ik probeer mensen te coachen on the job, om het maximale uit zichzelf te halen qua prestaties. Doordat ik onderdeel ben van de groep, kan ik mijn drive en passie makkelijk delen, zodat iedereen zich kan ontwikkelen om net zo gedreven te kunnen zijn bij hun werk als ik. Wij hebben een mooi samengesteld team met elk hun eigen specialisme.

Welke gebeurtenis in je (werkende) leven is belangrijk voor je geweest?
Ondanks tegenslag met mensen met verkeerde intenties, je toch vertrouwen in jezelf en anderen blijft houden en altijd positief vooruit blijft kijken. Daarmee maak je het verschil.

Hoe heeft Corona jouw kijk op zakendoen veranderd?
Dat alles toch betrekkelijk is. Dat de afweging economie en gezondheid een heel lastige is. Processen worden versneld in bijvoorbeeld efficiency (thuis werken / versus reistijd) dat is heel positief, maar dat persoonlijk contact heel belangrijk is en blijft.

Waar verbaas jij je wel eens over?
Dat mensen steeds meer willen en zich niet realiseren wat ze nu al hebben.

Welk ongevraagd advies wil je ons geven?
Bouw vandaag aan mooie herinneringen voor in de toekomst. Zeker nu we in een crisis zitten kun je allerlei dingen noemen die allemaal wel beter kunnen. Dat neemt niet weg dat je het niet leuk kan maken. Het is jouw leven, dus zorg dat je voor jezelf van het leven een feestje maakt en later terug kunt kijken op mooie herinneringen. Creatieve ideeën nodig om het leuk te maken? Wij helpen je graag verder om de slingers op te hangen. Samen zorgen we voor de ervaringen die blijven hangen.

Waarin wil je jezelf en Loyalty Makers verder ontwikkelen?
Als bedrijf moeten we zorgen voor fundament en continuering. Maar DNA moet altijd gewaarborgd blijven (nu en in de toekomst). Hoe eerder we aansluiten bij jouw vraag, hoe beter we dit kunnen uitrollen. Op het persoonlijke vlak wil ik geïnspireerd blijven door mensen en technieken om mij heen. En.. last but not least, wil ik graag dat die backhand op de tennisbaan eindelijk goed gaat.

Wat kunnen klanten van Loyalty Makers nu en in de toekomst van ons verwachten?
Meer en meer adviserend door al eerder in het strategische en tactische proces meegenomen te worden. Dat schept loyaliteit. Veel klanten willen we op een bredere wijze met ons kennis laten maken.

Waar ben jezelf loyaal aan?
Aan mensen, merken en initiatieven die mij energie geven.

Laat je verder inspireren

  • AANSPREKEN MET EMOTIE

    Hoe storytelling op social media impact creëert & verbind…

  • DE KUNST VAN HET ONTVANGEN

    Het geven en ontvangen van een cadeau kan een krachtig en emotioneel moment zijn…

  • DE KRACHT VAN EEN GOED CONCEPT

    Unieke geschenken bestaan niet, maar…