our cases / JEZELF ONDERSCHEIDEN

HAI ROBOTICS

JEZELF ONDERSCHEIDEN

HAI Robotics is een Chinees bedrijf dat als nieuwe speler zich nu ook richt op de Europese markt. HAI staat voor innovatie en toekomstgericht zijn. Ze willen een goede visuele vertaling van de Chinese brochure naar een brochure die de Europese markt aanspreekt.

Beleving

De bestaande ontwerpen van de Hai Robotics in-house designer in Taipei zijn vrij basic en er is vooral gebruik gemaakt van verschillende tinten grijs. Voor ons miste de beleving. ´Hoe spring jij eruit tussen alle aanbieders, wat maakt jou uniek en ben jij de beste partij voor de vraag van jouw klant?´ Daarnaast wil Hai Robotics stabiliteit en vertrouwen uitstralen.

Productbrochure

Door middel van sfeerbeelden en pakkende headings streven we ernaar om nieuwsgierigheid op te wekken en mensen aan te moedigen om verder te lezen. We wilden een stoere, frisse en betrouwbare uitstraling creëren.

Kleur

Wij hebben ervoor gekozen om de kleur blauw, die aanwezig is in het logo, te gebruiken in de brochure door middel van kleurblokken. Blauw straat voor vertrouwen en zorgt ook voor herkenbaarheid van het merk.

Onderzoek heeft aangetoond dat mensen binnen 90 seconden na de eerste indruk onbewust een oordeel vellen over een persoon of een product. Tussen 62% en 90% van die beoordeling is alleen op kleur gebaseerd.
– Bron: CCI COLOR – Institute for Color Research

Ministerie van Defensie USED TO BE

Gebruikte Defensie-kleding mooi hergebruikt!

ROC mini speaker

Stel je eigen playlist samen en laat iedereen genieten van de ROC vibe.

De leeuw van putten toolcard

21 functies onder één dak.