our cases / GEEF JE GLIMLACH DOOR

DENTAL CLINICS

GEEF JE GLIMLACH DOOR

Dental Clinics is in 2007 ontstaan als een initiatief voor tandartsen, door tandartsen, met als motto; ‘lachen is leven’. Dankzij een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, bezorgen zij je een stralende lach.

Een concept bedenken en het uitwerken van een wervingsactie om patiënten te werven voor een nieuwe vestiging van Dental Clinics.

Als je aan Dental Clinics denkt, denk je aan een glimlach en hoe leuk is het om deze glimlach door te geven? Je wordt er nog voor beloond ook! Vanuit het concept ‘Geef je glimlach door’ ontwikkelden wij meerdere uitingen voor in de wachtkamer en een online platform waarbij je je kunt aanmelden.

Wij ontwikkelden onder meer een kubus voor op tafel, een poster, narrowcasting en scheurkaarten die je naar een vriend, familielid of kennis kunt sturen met een glimlach. Door mobiel een QR-code te scannen opent een online actiepagina waar patiënten een vriend of kennis voor de nieuwe praktijk kunnen inschrijven. Na inschrijving kan de patiënt vervolgens een cadeaukaart van 50 euro verzilveren. Loyalty Makers heeft dit online platform gekoppeld aan Yesty, waarbij alle giftcards in één platform te vinden zijn.

Ministerie van Defensie USED TO BE

Gebruikte Defensie-kleding mooi hergebruikt!

ROC mini speaker

Stel je eigen playlist samen en laat iedereen genieten van de ROC vibe.

De leeuw van putten toolcard

21 functies onder één dak.