our cases / ALL-IN FULFILMENT

GAZELLE

ALL-IN FULFILMENT

Gazelle heeft een, door Loyalty Makers ontwikkelde, Brandstore waar alle officiële Gazelledealers in 8 landen dealerkleding kunnen bestellen. Naast het ontwikkelen en produceren van het assortiment verzorgen wij ook het voorraadbeheer, volledige fulfilment en uitleveren van alle bestellingen vanuit het magazijn. Alles verloopt geautomatiseerd, waarmee Loyalty Makers Gazelle volledig ontzorgt. 

Assortiment brandstore

Het assortiment bestaat uit verschillende merchandise, POS en dealerkleding. Alles in lijn met de huisstijl van Gazelle.

Merchandise & POS

Wij ontwikkelen alle merchandise en Point of Sale materialen. Denk daarbij aan vloermatten, vlaggen, eventtenten, sleutelhangers, tassen, pennen en paraplu’s.

Dealerkleding

De dealerkledinglijn bestaat onder andere uit diverse T-shirts, overhemden, polo’s, sweaters, caps, een vest, sportshirt en winterjas. Naast de standaard dealerkledinglijn hebben we een pro-actief voorstel gepresenteerd.

Retro casual

Wij hebben een casual kledinglijn ontwikkeld die je zowel op de werkvloer als privé kunt dragen en daarmee de trots uitstraalt om deel uit te maken van Gazelle. Dit bleek een schot in de roos! De hero van dit ontwerp was het Gazelle Retro logo. Het maakt de Gazelle Retro sweater tot een ware must-have! We hebben zelfs baby sweaters laten maken om als cadeau te geven aan medewerkers met gezinsuitbreiding.

Ministerie van Defensie USED TO BE

Gebruikte Defensie-kleding mooi hergebruikt!

ROC mini speaker

Stel je eigen playlist samen en laat iedereen genieten van de ROC vibe.

De leeuw van putten toolcard

21 functies onder één dak.