our cases / STEMPEL JIJ MEE?

ANWB

STEMPEL JIJ MEE?

De ANWB is een organisatie die actief is op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd.

De ANWB heeft de vraag voorgelegd om een concept te bedenken voor een activatie op de vakantiebeurs. Als doel is gesteld om traffic te genereren naar de verschillende stands (verre reizen, auto reizen, reizen binnen NL, wandelvakanties etc.). De actie moest ook zorgen voor een sympathieke manier om informatie in te winnen over de reisinteresses van de bezoekers van de beurs.

Het concept wat in samenwerking met ANWB door Loyalty Makers bedacht is betreft een stempelpaspoortje waarop men stempels kon verzamelen bij de verschillende ANWB-stands die verspreid stonden over de hele beurs. Elke stand had zijn eigen (ANWB) gerelateerde stempelicoon: een vliegtuig, een auto, wandelschoenen, Nederland, een camper, een tent en een reiskoffer.

Na het verzamelen van alle 7 stempelafdrukken, het beantwoorden van enkele vragen die op het paspoortje stonden kon deze ingeleverd worden met als beloning een ijsblokjesmal voorzien van dezelfde ijsblokvormpjes als de zeven stempeltjes.

De activatie was een groot succes. Over de hele beurs waren bezoekers driftig opzoek naar de ANWB-stands om de stempeltjes te verzamelen. ANWB heeft heel veel interessante doelgroep informatie ingewonnen, meer bekendheid over de reissoorten kunnen verstrekken en heeft met het sympathieke cadeau haar imago versterkt.

MHS custom puzzel

Een cadeautje van MHS en de kerstman.

Grolsch beugel oordopjes

Custom oordopjes voor een heerlijk, cool muziekje.

VanRiet 2b fit appelsnijder

Snel een gezond en fris tussendoortje!