our cases / GEZOND & ENERGIEK

VANRIET GROUP

VITALITEITSPROGRAMMA

De VanRiet Group is ruim 75 jaar geleden begonnen als een familiebedrijf en maakt nu deel uit van de wereldwijde MHS-familie. Het bedrijf houdt zich bezig met interne logistiek met transport- en sorteeroplossingen. Wereldwijd werken er 3.750 medewerkers.

Het ontwikkelen van een vitaliteitsprogramma met als resultaat een lager ziekteverzuim.

Loyalty Makers heeft een vitaliteitsprogramma voor VanRiet 2B fit opgezet, waarbij geselecteerde medewerkers ambassadeur van een activiteit worden. Dit kunnen events of initiatieven zijn, zoals fietsen naar het werk, dansen, yoga, meedoen aan een hardloopwedstrijd etc. De ambassadeurs stimuleren hun collega’s om te bewegen en/of bewust gezonder te leven en te werken.

De medewerkers ontvingen een folder met verschillende tips op het gebied van werkhouding, drinken en voeding. Daarnaast wordt er continu bewustzijn gecreëerd via narrow casting en (on boarding) presentaties. Als extra motivatie ontvingen medewerkers een appelsnijder om te gebruiken bij de fruitboxen die 2 x per week wordt ververst.

Het werkplezier kan ook worden verhoogd door het inzetten van middelen op de werkvloer zoals een stoelmassage op het werk, fruitboxen en ARBO-advisering, dit zorgt uiteindelijk voor een lager ziekteverzuimpercentage.

MHS custom puzzel

De perfecte samenwerking van MHS en de kerstman.

De leeuw van putten toolcard

21 functies onder één dak.

ROC mini speaker

Stel je eigen playlist samen en laat iedereen meegenieten.