OUR CASES / GEZOND & ENERGIEK

VITALITEITSPROGRAMMA

Vanriet group

Een vitaliteitsprogramma met als resultaat een lager ziekteverzuim

Er is een vitaliteitsprogramma, VanRiet 2B fit, ingezet, waarbij geselecteerde medewerkers ambassadeur van een activiteit worden. Dit kunnen events of initiatieven zijn, zoals wandelen, fietsen naar het werk, mountainbiken, wielrennen, dansen, yoga en deelname aan hardloopwedstrijden. De ambassadeurs ondersteunen je met middelen en communicatie om collega’s in beweging te krijgen en/of bewust gezonder te leven en te werken. Stoelmassage, fruitboxen en ARBO advisering helpen daarbij. Het werkplezier wordt verhoogd en zorgt voor een lager ziekteverzuimpercentage. MHS neemt het initiatief inmiddels over.

Door middel van een folder voor (nieuwe) medewerkers worden er verschillende tips gegeven op het gebied van werkhouding, drinken en voeding.

Continu wordt er bewustzijn gecreëerd via narrow casting en (on boarding) presentaties

Iedereen kreeg een appelsnijder om te gebruiken bij de fruitboxen die 2 x per week werden ververst.

VanRiet Group

De VanRiet Group is ruim 75 jaar geleden begonnen als een familiebedrijf en maakt nu deel uit van de wereldwijde MHS-familie. Het bedrijf houdt zich bezig met interne logistiek met transport- en sorteeroplossingen. Wereldwijd werken er 3.750 medewerkers.