OUR TEAM / VACATURES / SOLLICITEREN

Projectmedewerker / projectassistent | 36 – 40 uur per week

Loyalty Makers groeit hard, we kunnen wel wat extra mankracht gebruiken! Voor team Projects zijn we op zoek naar een spontane projectmedewerker / projectassistent, voor 36 tot 40 uur per week.

Wat ga je doen?
Als projectmedewerker ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van onze Brand- en Loyalty stores, backofficetaken en ondersteun je de projectmanagers.

Van logistieke afhandeling van inkomende orders van verschillende Brand- en Loyalty stores, het plaatsen en bewaken van bestellingen, de helpdesk, up-to-date houden van de assortimenten per brandstore tot aan het realiseren van de maandelijkse rapportages.

Op het gebied van duurzaamheid en kwaliteitsbeheer lever je input voor de ecorating EcoVadis en coördineer je de compliance activiteiten ten behoeve van ISO-certificeringen.

Je ondersteunt de projectmanagers met verschillende taken zoals helpen bij het maken van voorstellen. Je ondersteunt het creatieve proces en ziet het als een uitdaging om out of the box ideeën te verwerken in offerte aanvragen die passen bij de organisatie en/of het merk. Daarnaast heb je nauw contact met onze leveranciers en zie je toe op het leveranciersbeleid. Je levert hiervoor de juiste input aan de verantwoordelijke projectmanager.

Jij wordt blij van het maken van een goede planning en het bewaken van de structuur.

Wij worden blij als je commercieel kan denken, beschikt over HBO werk- en denkniveau en je een creatieve geest hebt.

Wie zijn wij?
Wij zijn een marketingcommunicatie adviesbureau gericht op loyaliteit. Loyalty Makers zorgt dat klanten, consumenten en/of werknemers loyaal worden en blijven aan een merk of product. In jouw geval word je natuurlijk loyaal aan Loyalty Makers! Dit doen we binnen een cultuur waar iedereen zich thuis voelt. Uitstappen doe je op Station Weesp (wij zitten recht tegenover het station) – onder de rook van Amsterdam. Ons kantoor is dus goed bereikbaar per trein, maar ook met de auto, fiets of elk gewenst vervoermiddel!

Wat bieden wij:

  • een leuk, jong team met enthousiaste collega’s
  • onderdeel zijn van mooie projecten
  • meer dan prettige sfeer / cultuur, geroemd door onze klanten
  • mogelijkheid om thuis te werken
  • pensioen
  • reiskostenvergoeding
  • bedrijfstelefoon
  • budget voor professionele ontwikkeling
  • meer dan leuke teamactiviteiten zodat wij als team loyaal zijn en blijven
  • een functie voor ca. 36 – 40 uur per week

Wil je ons ontmoeten?
Stuur dan je motivatie en je CV zo snel mogelijk naar solliciteren@loyaltymakers.com of via het formulier hieronder. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Chris Bavinck (06 – 52 72 86 06).