our cases / ON-PACK PROMOTIE

rOBOT

on-pack promotie

Robot wil graag (vaste) klanten verrassen en brand awareness creëren. Om dit te bereiken, koos Loyalty Makers voor een aanpak waarbij er jaarlijks een groot aantal pakketten met materialen voor vloerverwarming voorzien worden van een on-pack premium.

Voordelen van de on-pack premium

On-pack is een sales-promotietechniek waarbij een communicatieboodschap of premium in de verpakking van het hoofdproduct wordt bijgesloten. Kantoor-groothandel Viking startte deze trend ooit door roze-gele spekjes aan zendingen toe te voegen. Door deze strategie in te zetten voor Robot, zorgen we voor een sterkere merkperceptie. De premium komt als een verrassing voor de ontvanger, en is tastbaarder dan simpelweg een inkoopkorting. Hoe fijner de aankoop- of uitpakervaring, hoe groter de kans dat klanten hun enthousiasme zullen delen en loyaal blijven.

Design

Doordat ons creatieve team de on-pack premiums bovendien voorziet van een branded design, worden het op zichzelf staande producten die zorgen voor continue blootstelling aan het merk Robot.

Warm thuis

Heerlijk na een dag hard werken op de bank ploffen met een bak popcorn of warme sokken. Een klein gebaar, veel waardering!

Verdeler

Omdat het leggen van een vloerverwarming een klus is waar meerdere personen voor nodig zijn, bedenken wij verschillende on-pack premiums die bedoeld zijn om te verdelen.

Ministerie van Defensie USED TO BE

Gebruikte Defensie-kleding mooi hergebruikt!

ROC mini speaker

Stel je eigen playlist samen en laat iedereen genieten van de ROC vibe.

De leeuw van putten toolcard

21 functies onder één dak.